Grillezett paradicsom

Zsályás kecskesajttal megtöltve minden vendéget levesz a lábáról

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
2 evőkanál olívaolaj ­ 4 evőkanál friss zsálya 15 dkg friss kecskesajt 1 kisebb fej vöröshagyma 2 evőkanál felkarikázott újhagyma 2,5 kiskanál só bors 4 db paradicsom

Elkészítés
1. Az olajat közepes lángon felhevítjük, hozzáadunk 3 evőkanál zsályát, 30 másodpercig pároljuk, majd kivesszük az olajból, és konyhai papírtörlőn leitatjuk.

2. A szétmorzsolt sajtot, az apróra vágott hagymát és az újhagymát a sóval és a maradék felaprított zsályával összekeverjük és megborsozzuk.

3. Egy éles késsel levágjuk a paradicsomok tetejét, és kivájjuk a belsejét. A sajtos keveréket a paradicsomokba töltjük, a tetejükre kanalazzuk a sült zsályát, majd 160 °C-ra előmelegített sütőben 5 perc alatt puhára sütjük őket.

Vote it up
419
Tetszett?Szavazzon rá!