Grillezett rák oregánóval

Akár szerelmi bájételként is próbát tehet vele! Kápráztassa el kedvesét!

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
6 evőkanál olívaolaj 4 evőkanál szárított oregánó só, bors 50 db garnélafarok 4 fej lila hagyma

Elkészítés
1.
A grillsütőt közepes hőmérsékletűre hevítjük. Az olajat elkeverjük az oregánóval, majd sózzuk, borsozzuk.

2. Ha nem tisztított rákot használunk, a rákok bélcsatornáját eltávolítjuk. A hagymát nem túl vékony karikákra vágjuk, és a rákokkal együtt megforgatjuk az oregánós olajban.

3. Ezután a rákokat és a hagymakarikákat váltakozva nyársakra tűzzük, és 3-4 perc alatt a grillrácson készre sütjük.

Vote it up
103
Tetszett?Szavazzon rá!