Grillezett zöldségek

Kétbalkezesek is próbálkozhatnak vele, mivel csak néha rá kell nézniük a rácsra, és minden finomra sül

Hozzávalók 4 személyre
2 db cukkini 1 db padlizsán 1 kis csomag zöld spárga 3 csokor újhagyma 2 db édeskömény 2 db piros kaliforniai (vagy kápia) paprika 20 dkg koktélparadicsom szárával olívaolaj balzsamecet 1 csokor bazsalikom nagy szemű só

Elkészítés
1.
A cukkinit és a padlizsánt felkarikázzuk, a megtisztított spárgát, újhagymát és édesköményt hosszában kettévágjuk, a paprikát csíkokra vágjuk. A koktélparadicsomot fürtökben hagyjuk, így könnyebb kezelni.

2. A zöldségeket egy ecsettel átkenjük olívaolajjal, majd grillsütőn megsütjük. (Figyeljünk, mert más és más a zöldségek sütési ideje!)

3. A grillről levéve meglocsoljuk őket még egy kevés olívaolajjal és balzsamecettel, megszórjuk a bazsalikomlevelekkel, végül pedig a sóval.

Vote it up
66
Tetszett?Szavazzon rá!