Gulyásleves maradékból

A jó háziasszony maradék ételekből is olyan fogásokat képes rittyenteni, amelyek jobbak, mint az eredeti. Íme, a bizonyíték

Hozzávalók 4 személyre
1 l marhahúsalaplé 5 db burgonya 20 dkg bébirépa 2 dl paradicsompüré 1 gerezd fokhagyma 2 evőkanál friss oregánó 40 dkg marhahús bors

Elkészítés
1. Az alaplét forralni kezdjük, majd beletesszük a kockára vágott krumplit, és majdnem puhára főzzük.

2. Hozzáadjuk a répát, a paradicsompürét, az összezúzott fokhagymát és 1 evőkanál oregánót. A zöldségeket puhára főzzük, végül hozzáadjuk a húst, hogy az alaplé átmelegítse. Tálaláskor borssal és a maradék oregánóval díszítjük.
 

Manapság sokaknak kell a korábbinál kevesebb pénzből vezetni a háztartást. Ha ön is így van ezzel, talán érdeklik további pénztárcakímélő konyhai praktikák, illetve ajánlhatunk egyéb maradékhasznosítási ötleteket is. További jó hír, hogy többféle hozzávalót, például fűszerkeveréket vagy tésztaszószt is elkészíthet házilag, így nem kell ezekre annyit költenie.

Vote it up
211
Tetszett?Szavazzon rá!