Hűtőgépet venne? Így válasszon!

Meghűlt a vér az ereiben, amikor meglátta a frizsiderek választékát? Segítünk!

Kombi? Ha nagy a család, és van elég hely, választhat külön hűtőt és fagyasztót, mert kényelmesebb és gazdaságosabb a használatuk – egyébként megfelelő a kombi is.

Side by Side? Az amerikai típusú hűtőszekrények a külön nyitható minibárral, hidegvíz, jégkocka és jégkása adagolóval felszerelve különösen kényelmesek és praktikusak.

Energiaosztály? Az Európai Unióban 2012 júliusától már az A+ a minimális követelmény (minden + jel 20 % energiamegtakarítást jelent).

Kompresszor? A két külön kompresszoros hűtő megbízhatóbb és gazdaságosabb működést biztosít. A lineáris kompresszor a legkorszerűbb, időtálló (tíz év garancia), ráadásul szupercsendes.

Jégmentesítés? Drága, de megéri a „Total No Frost” rendszer, amely nemcsak az energiafaló eljegesedést akadályozza meg, hanem a lecsapódó párát is, kiküszöbölve ezzel a penészedést.

Hűtőrendszer? Lehetőség szerint a légkeveréses rendszert válassza, ez biztosítja a hűtőtérben a gyors lehűtést, és az egyenletes hőmérsékletet az egyes zónákban.

Klímazónák? A hagyományos mélyhűtő (-18C°) és a normál (4-8C°) hűtőzóna mellett igen hasznos a 0 C°-os zöldség-gyümölcs frissen tartó, és a 8-12 C°-os italhűtő zóna.

Higiénia? Az ajtószigetelés legyen antibakteriális védelemmel ellátva.

Zajszint? Lehetőleg ne legyen magasabb 40 dB-nél.

Hab a tortán Mobiltelefonnal kommunikáló „SMART” hűtőgép.

Vote it up
550
Tetszett?Szavazzon rá!