Hagymás-gorgonzolás pizza rucolával

Valódi vegaálom: rafináltan egyszerű vagy egyszerűen rafinált pizza

Hozzávalók 4 személyre
2 evőkanál olívaolaj 2 fej vöröshagyma 140 dkg rucola frissen őrölt fekete bors 4 db pizzalap 20 dkg gorgonzola

Elkészítés
1. A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A felszeletelt hagymát az olajban lassú tűzön, állandókevergetés mellett kb. 15 percig pároljuk, míg a hagyma karamellizálódni nem kezd.

2. Feljebb vesszük a lángot, és hozzáadjuk a megmosott és felvágott rucolát. Kb. 1 percig főzzük, míg a rucola össze nem esik, majd sóval, borssal ízesítjük.

3. Egy sütőlapra helyezzük a pizzalapot, rákanalazzuk a hagymás keveréket és rámorzsoljuk a gorgonzolát, majd 10 percre a sütőbe tesszük. Tálalás előtt pár percig hűlni hagyjuk.

Vote it up
171
Tetszett?Szavazzon rá!