Hamis moszkauer

Akár több  tepsivel is süthet belőle, mivel sokáig eláll, és így mindig lesz mivel megkínálni a betoppanó vendégeket

Hozzávalók 4 személyre
16,5 dkg cukor 9 dkg méz 5 dkg Rama 0,6 dkg tejszín 12 dkg aszalt áfonya 8 dkg aranymazsola 5 dkg aszalt ananász 5 dkg szeletelt mandula 5 dkg liszt 1 kiskanál őrölt fahéj

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A cukrot a mézzel, a Ramával és a tejszínnel addig forraljuk, míg a színe aranybarnára nem vált, és be nem sűrűsödik.

2. A tűzről levéve hozzáadjuk az aszalt gyümölcsöket és a megpirított mandulát, majd hozzászitáljuk a lisztet és a fahéjat.

3. A keverékből evőkanálnyi adagokat teszünk egy sütőpapírral kibélelt sütőlapra, és 6-8 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni.

Vote it up
229
Tetszett?Szavazzon rá!