Hitte volna, hogy egy mobil erre is képes?

Például könnyebb vele az ébredés, Íme, pár meglepő(en hasznos) alkalmazás

Segít felébredni. A Sleep Cycle és a White Noise alkalmazásokkal jobban fog aludni. Ha telepíti ezeket iPhone-jára, kielemzik szervezete bioritmusát, elemzik alvásfázisait, hogy a megfelelő pillanatban ébresszék fel.

Megold összetett problémákat. A Siri alkalmazás a Wolfram Alpha nevű rendszerhez kapcsolódik, amely algoritmusok és problémamegoldó stratégiák adatbázisait használva a legkülönbözőbb feladatokat képes megoldani a matematikai házi feladattól annak kiszámításáig, hogy mennyi idő alatt olvad meg a sajt.

Segít felakasztani a képeket a falra. Beépített érzékelői segítségével iPhone-ját szintezőként is használhatja. Az alkalmazást megtalálja az iTunes iHandy szekciójában.

Beindítja az autóját. Ezentúl nem kell a hideg reggelen odakint bóklásznia, hogy megkeresse és beindítsa autóját. A Viper Smart App-pal megteheti ezt a távolból. Egy kis elektromos szerkezetet kell a kocsijához erősíteni, és a telefonos alkalmazás megmutatja, hol a járgány, beindítja a motort, és még a központi zárat is kinyitja.

Pillanatképet készíthet vele. A telefon jobb alsó kameragombját megnyomva anélkül is fotózhat, hogy bekapcsolná a készüléket. Akár a fejhallgató hangerejét növelő gombot is beprogramozhatja a pillanatfelvétel készítésére.
 

Ön használ hasonlóan leleményes, ám talán kevéssé ismert appokat? Írja meg hozzászólásban!

Vote it up
249
Tetszett?Szavazzon rá!