Jobban akar öltözni?

Ha netán a fenti fogadalmat tette az új évre, hasznát veheti ennek az öt hasznos, könnyen követhető tanácsnak

Kerítsen egész alakos tükröt! – Így minden szögből szemügyre veheti magát, és egyben láthatja teljes öltözékét – magyarázza Sandra Pittana divatstiliszta. – A cipő éppolyan fontos, mint a ruha. Az alkotórészek nem egymástól elszigetelten érvényesülnek, mindet össze kell hangolni.

Kísérletezzen az anyagokkal és felületekkel! – Kellemes tapintású, rugalmas anyagú holmikat válasszon, amelyek nem akadályozzák a mozgást – javasolja Sandra. – Az oldalsó fodrozás [felsőrészeken és egybeszabott ruhákon] minden nőnek kedvez, és finoman leplezi az alak tökéletlenségeit. Keverjen és párosítson! A bőrdzseki antilopcsizmával érdekesebbé teszi a látványt.

Szerezzen be három fontos darabot! Legyen egy szuper blézere, egy tökéletes farmerja meg egy előnyösen mutató fekete szövetnadrágja: – A blézer segítségével akár elegánsabbá, akár lezserebbé tehet egy szerelést. Olyasmit keressen, aminek érdekes a bélése, hogy ha feltűri az ujját, még egy hatáselemet bedobjon. A farmernál azt nézze, hogyan fest a csípőjén. Ha nem hordoz túlsúlyt a combján, szóba jöhet a tapadós farmer. Vigyázzon, hogy csípőben ne szorítson a farmer, mert kínos, ha fölötte kibuggyan az úszógumi. Ha középtájon erős alkatú, próbálkozzon magasabb derekú farmerral, ami mindent eltakar.

Ne feledje a kiegészítőket! Az öv, a sál és az ékszerek mind a ruhatár központi elemei: – A divatkellékek fokozzák a változatosságot, és egyénivé varázsolják az öltözéket. Vegyük például a sálat. Több egymáshoz kötött, különböző színű és anyagú kendő sálként viselve rögtön magára vonja a figyelmet. Legyen néhány gyönyörű öve is. Egy választékos öv az egyszerű ruhának is exkluzív jelleget kölcsönöz. Ha valami újszerűt akar, csatoljon egymáshoz két keskeny övet, így szuper kettős övhöz jut.

Legyen tisztában saját alkatával! Sandra szerint nincs mindenki számára előnyös divat, tehát derítse ki, mi illik önhöz: – Most nagyon megy a tapadós farmer, de vajon mindenki felveheti? Nem. Egy hatvanas asszony említette, hogy most vásárolt olyat, és megkérdezte, hordhatja-e? Ránéztem az illetőre, aki tényleg jól tartotta magát, és azt feleltem, hogy minden további nélkül! Ez nem az életkortól függ. A lényeg az egészség, az önbizalom, és hogy mindenki olyasmit vegyen fel, ami jól áll rajta.

Vote it up
371
Tetszett?Szavazzon rá!