Kókuszos süti

Azt lehet mondani, ez a legjobb nem látványos keksz: szerény és finom

Hozzávalók 4 személyre
12 dkg liszt 12 dkg zabpehely 10 dkg cukor 6 dkg kókuszreszelék 12,5 dkg sütőmargarin 2 evőkanál méz 1 evőkanál víz 0,5 kiskanál szódabikarbóna

Elkészítés
1. A sütőt előmelegítjük 170 °C-ra. A lisztet és a zabpelyhet összekeverjük a cukorral és a kókuszreszelékkel.

2. A vajat közepes lángon megolvasztjuk, hozzáadjuk a mézet, a vizet és a szódabikarbónát, majd összekeverjük a kókuszos keverékkel.

3. A masszából egy sütőpapírral kibélelt tepsibe evőkanálnyi gombócokat szaggatunk, és 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük őket. Teljesen kihűlve tálaljuk.

Vote it up
244
Tetszett?Szavazzon rá!