Köményes káposztasaláta

Valahogy nincs a radarunkon a köménymag, pedig csodákra képes

Hozzávalók 4 személyre
1,5 dl joghurt 0,6 dl majonéz 0,6 dl borecet 1 evőkanál méz 0,5 kiskanál só 0,25 kiskanál őrölt fekete bors 15 dkg sárgarépa 30 dkg fejes vagy lila káposzta 0,5 fej vörös- vagy lila hagyma 2 kiskanál köménymag

Elkészítés
1.
A joghurtot konyhai papírtörlővel kibélelt szűrőbe öntjük, és 20 percig állni hagyjuk, hogy lecsepegjen és kissé besűrűsödjön.

2. Ezután összekeverjük a majonézzel, az ecettel, a mézzel, a sóval és a borssal, majd hozzávegyítjük a lereszelt zöldségeket és a köménymagot.

Vote it up
51
Tetszett?Szavazzon rá!