Könnyű thai saláta csirkemellel

A saláták mára végképp önállósultak: kiegészítő fogásból főétellé váltak

Hasonló receptek

Hozzávalók 6 személyre
20 dkg csirkemellfilé 30 dkg üvegtészta 1 evőkanál cukor 3 evőkanál halszósz 3 evőkanál napraforgóolaj 1 evőkanál citromlé 1 gerezd fokhagyma 1 db csilipaprika 2 db sárgarépa 2 db újhagyma 1 db zellerszár

Elkészítés
1.
A felkockázott húst forró vízben kb. 5 perc alatt megfőzzük. A csomagoláson levő utasításoknak megfelelően elkészítjük a tésztát.

2. A cukrot összekeverjük a halszósszal, az olajjal, a citromlével, az apróra vágott fokhagymával és a kimagozott, apróra vágott csilivel.

3. Ezután hozzáadjuk a lereszelt répát, a felkarikázott újhagymát és az apróra vágott zellert, majd a hússal és a tésztával összeforgatva tálaljuk.

Vote it up
47
Tetszett?Szavazzon rá!