Kakukkfüves borjúoldalas

Valljuk be, titokban minden férfiember vágyik rá, hogy időnként az asztalra kerüljön egy efféle fogás

Hasonló receptek

Hozzávalók
1 kg borjúoldalas 4 evőkanál citromlé 2 evőkanál olívaolaj 2 evőkanál nagy szemű só 2 evőkanál koriandermag 2 evőkanál kakukkfű

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Az oldalast megforgatjuk a citromlében és az olajban, majd letakarjuk és 30 percre a hűtőbe tesszük.

2. A sót egy mozsárban összetörjük és alaposan összedolgozzuk a koriandermaggal és a kakukkfűvel. A húst megszórjuk egy evőkanál fűszerkeverékkel, és egy felhevített tűzálló serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk.

3. Ezután megszórjuk még egy evőkanál fűszerkeverékkel, és a sütőben 1 órán át sütjük. Tálaláskor felvágjuk, és a maradék sós keverékkel megszórjuk.

Vote it up
132
Tetszett?Szavazzon rá!