Kapros krumplisaláta

A tavasz a megújulás ideje. Itt az ideje új recept szerint készíteni a burgonyasalátát is

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
80 dkg burgonya 1 marék kapor 0,5 fej vöröshagyma 2 evőkanál frissen aprított petrezselyem 3 evőkanál fehérborecet 1 evőkanál cukor 2 evőkanál olívaolaj 1 evőkanál dijoni mustár só, frissen őrölt fekete bors

Elkészítés
1. A krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk, majd ha kihűlt, hosszában szeletekre vágjuk, és összeforgatjuk a felaprított kaporral, a vékony karikákra vágott hagymával és a petrezselyemmel.

2. A borecetet elkeverjük a cukorral, az olajjal és a mustárral, sózzuk, borsozzuk, majd a krumplira öntjük, és összeforgatjuk vele. Azonnal tálaljuk.
 

Ismerjen meg további kapros recepteket!

Vote it up
164
Tetszett?Szavazzon rá!