Karaj zöldségekkel

Igazi férfimunka: összedob, sütőbe tesz, megesz! Minek a szószaporítás?

Hozzávalók 4 személyre
1 dl olívaolaj 1 db csontos sertéskaraj 1 csokor kakukkfű 3 db vöröshagyma 6 db sárgarépa 3 szelet speck sonka só, bors

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 150 °C-ra. Az olajat egy tűzálló serpenyőben felforrósítjuk, és a húst körbepirítjuk benne. Egy kevés vizet adunk hozzá, majd alufóliával letakarva betesszük a sütőbe.

2. Egy óra múlva mellé tesszük a kakukkfüvet, a félbevágott hagymákat, a répát és a sonkát, majd időnként átmozgatva további 1 órán át sütjük. Tálalás előtt sózzuk, borsozzuk.
 

Ismerjen meg más karajrecepteket is!

Vote it up
174
Tetszett?Szavazzon rá!