Karamellás pattogatott kukorica

Ha már a tévéműsor unalmas, legalább a majszolgatnivaló legyen színes

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
36 db tejkaramella 4 evőkanál tej 12 dkg pirított dió 2 l pattogatott kukorica

Elkészítés
1. A karamelldarabokat a tejjel mikrohullámú sütőben 1,5 perc alatt felmelegítjük úgy, hogy 30 másodperceként megkeverjük, majd belekeverjük az apróra vágott diót.

2. A pattogatott kukoricát félmarékonként a karamellbe szórjuk, és a szemeket összetapasztjuk egymással. Az így kapott kis karamelles labdákat légmentes edénybe zárjuk, és szobahőmérsékleten tároljuk.
 

Kíváncsi, hogyan máshogy lehet még elkészíteni a pattogatott kukoricát?

Vote it up
311
Tetszett?Szavazzon rá!