Kecskesajttal töltött datolya baconbe göngyölve

Ha elég sokan megismerik ezt a receptet, dörzsölhetik a tenyerüket a datolyaimportőrök

Hasonló receptek

Amikor az ízekért sorba álltak a gyümölcsök, a datolya az elsők között volt. Aztán amikor a csábító küllemet osztogatták, elunta magát, és elment incselkedni a szarvasgombával. Nem is jutott neki más, mint egy unalmas barna tok.

Az alábbi recepttel a datolyát ért igazságtalanságot akarjuk jóvátenni.

Hozzávalók
15-20 szem datolya 5 szelet bacon 8 dkg kecskesajt

Elkészítés
1. A datolyákat hosszában enyhén bevágjuk, a magjukat kivesszük, és a helyükre kecskesajtot teszünk.

2. Minden szemet egy rétegben baconbe göngyölünk. (Ha szükséges, fogpiszkálóval megtűzzük.)

3. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd a datolyákat egy hőálló edényben 15-20 percig sütjük.
 

Ismerjen meg további kecskesajtos recepteket!

Vote it up
151
Tetszett?Szavazzon rá!