Keverve sütött csirke olaszosan

A lehető legegészségesebb zöldségfélékkel tálaljuk ezt a már önmagában is pompás fogást

Hozzávalók
2 evőkanál olívaolaj 50 dkg csirkemellfilé, kb. 1 cm széles csíkokra vágva 0,5 kiskanál só 0,25 kiskanál fekete bors 2 kisebb piros, zöld vagy sárga húsú paprika, kicsumázva, felszeletelve 20 dkg cukkini, felszeletelve 2 gerezd fokhagyma, összezúzva 50 dkg koktélparadicsom, egyenként félbevágva 0,5 kiskanál morzsolt, szárított szurokfű 2 kiskanál balzsamecet

Elkészítés
1. Közepes hőfokon forrósítsuk fel az olajat egy nagy teflonserpenyőben. Tegyük bele a csirkehúst, és pirítsuk 4 percig. Szórjuk meg 0,25 kiskanál só-bors keverékkel. Vegyük ki a húst a serpenyőből.

2. Ugyanabban a serpenyőben süssük 4 percig a cukkinit és a paprikát. Szórjuk rá a megmaradt 0,25 kiskanál só-bors keveréket. Adjuk hozzá a fokhagymát, majd süssük 30 másodpercig.

3. Keverjük bele a paradicsomot és a szurokfüvet, és pároljuk 1 percig. Rakjuk vissza a csirkehúst a serpenyőbe, szórjuk meg a balzsamecettel és melegítsük át.

Vote it up
215
Tetszett?Szavazzon rá!