Krémes karalábé

Remek ízeket rottyanthat az ember karalábéból, ez például kiváló vendégváró falat

Hozzávalók 4 személyre
2,5 dl tejszín 4 db karalábé 3 dkg reszelt parmezán 1 csokor snidling só, fehér bors

Elkészítés
1.
A sütő rácsára alufóliát terítünk, majd előmelegítjük 180 °C-ra. A tejszínt felforraljuk, majd hozzáadjuk a meghámozott és vékony csíkokra vágott karalábét, és 2 percig főzzük.

2. Ezután a karalábédarabokat egy húsvilla segítségével kivesszük a tejszínből, kissé lecsepegtetjük, majd koncentrikus körökben a sütőrácsra helyezett fóliára fektetjük.

3. Megszórjuk a parmezánnal és a felaprított snidlinggel, majd sózzuk, borsozzuk, és enyhén pirosra sütjük. Előmelegített tányéron tálaljuk.

Vote it up
52
Tetszett?Szavazzon rá!