Lazac mustáros snidlingszósszal

Állítólag, mi, magyarok nem eszünk elég halat. Íme, egy remek módszer a statisztika javítására

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
2 dl majonéz 5 evőkanál mustár 6 evőkanál frissen aprított snidling 2 evőkanál barna cukor 2 evőkanál citromlé 2 kiskanál reszelt citromhéj só, bors 6 db bőrös lazacfilé

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 220 °C-ra. Az első 6 hozzávalót összedolgozzuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

2. A lazacfiléket bőrös részükkel lefelé egy sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük, majd annyi szószt kanalazunk rájuk, hogy az teljesen befedje őket.

3. A halat kb. 15 perc alatt készre sütjük, majd tányérokra helyezzük, és meglocsoljuk a maradék szósszal.

Vote it up
2
Tetszett?Szavazzon rá!