Müller Péter

Nem is gondolná, mit tenne a fáradhatatlan és igen népszerű spirituális író, ha bármi a hatalmában állna! Videónkból kiderül

Az 1936-ban született Müller Péter eredeti szakmáját tekintve dramaturg. Napjainkig művek sokaságát állította színpadra, a Madách Színházban 1965-től végzi ezt a munkát.

Drámaírói tevékenysége is meghatározó. Bár igen termékeny író, mégis azt vallja, hogy a gondolatok és az érzések átadásának leghitelesebb módja mégsem az írás, hanem a beszéd.

Jelentős írói munkássága is, az utóbbi évtizedben ő lett a hazai ezoterikus irodalom talán legismertebb alakja. Népszerű spirituális könyvei több százezer olvasóhoz jutottak el.

Állítása szerint egyébként egy halálközeli élménye fordította a spirituális tanok felé. Tanítás iránti vágyától hajtva elindított egy előadássorozatot, a Mesterkurzust, amelyen az önmagát kereső embernek igyekszik segíteni a mindennapi életben az önmegvalósításban.

Házas, feleségével 1956-ban ismerték meg egymást. Két gyermeke van: Müller Juli színésznő, és nevelt fia, Müller Péter Sziámi.

Idén Sorsról és életről címmel jelent meg kötete. Az immár 76. évében járó Müller Péter továbbra is fáradhatatlanul járja az országot, előadásai mindig telt házat vonzanak.

Vote it up
317
Tetszett?Szavazzon rá!