Műhelytitkok: melegszendvics

Azt hiszi, ön csinálja a legjobb sajtos melegszendvicset? Az alábbi fogások ismeretében tovább tökéletesítheti

Hasonló receptek

Mindenki ismeri ezt a szükség esetén pillanatok alatt elkészíthető finomságot. De vajon hogyan készül a sajtos melegszendvics netovábbja? Íme:

1. Reszelje le a sajtot. Úgy egyenletesen olvad, és biztosabban eléri a kívánt állagot, mielőtt a kenyér megégne.

2. Alkalmazza megfelelő arányban a kenyeret és a sajtot: egy jó egy centiméter vastag, nagyjából tízszer tizenkét centis kenyérszeletre a recepttől függően 4-5 dkg reszelt sajt kell.

3. Olvassza meg a vajat, és a kenyeret kenje meg vele, ne a tepsit.

4. Használjon teflontepsit.

5. Sütés közben sütőlapáttal óvatosan nyomkodja le a szendvicset.

6. Ne kapkodjon és ne heveskedjen: számítson összesen 18-20 perc sütési időt kis-közepes lángon, hogy a sajt felszíne szépen megpiruljon, a belseje pedig megolvadjon.

Vote it up
222
Tetszett?Szavazzon rá!