• Reader's Digest
  • Ügyfélszolgálat
  • Főoldal
  • Magazin
    • Dráma, kaland
    • Szívhez szóló történetek
    • Érdekességek
    • Hírességek
    • Kétnyelvű cikkek
  • Tanácsok
    • Egészség
    • Konyhai praktikák
    • Életmód
    • Otthon
    • Pénzügyek
  • Receptek
    • Reggeli, tízórai
    • Levesek
      • Krémlevesek
    • Főételek
      • Egytálételek
      • Tészták
      • Főzelékek
      • Halételek
      • Grillezett ételek
    • Saláták
    • Desszertek
      • Torta
      • Muffin
      • Tiramisu
      • Fagylalt, jégkrém
      • Pite
      • Rétes
      • Trüffel
    • Italok
  • Szórakozás
    • Viccek
    • Idézetek
    • Gyerekszáj
    • Humoros írások
    • Karikatúrák
    • Kvízek
  • Nyereményjáték
    • Nyereményjáték szabályzata
    • Sorsolások eredményei
    • Nyerteseink
  • Webáruház
    • Könyvek
    • Nyelvtanulás
    • Zene
    • Video/DVD
    • Ajándékok
    • Kiárusítás

You are here

Főoldal » Hasznos ismeretek » Konyha » Főételek » Marhahúsos cannelloni

Marhahúsos cannelloni

A darált hússal való bíbelődés olyan, mint a gyereknek a játszótéri homokozás: gyönyörű

 
  • Betűméret AAAA
  • Nyomtatás
  • Küldés e-mailben
  • Marhahúsos cannelloni

    Fotó: Reader's Digest

Hasonló receptek

  • Sertéscsülök
  • Sült sonka Bourbon-mázzal
  • Báránybélszín sült zöldségekkel

Hozzávalók 6 személyre
6 db cannelloni tészta • 35 dkg darált marhahús • 1 db vöröshagyma • 1 gerezd fokhagyma • 0,5 db zöld kaliforniai paprika • só • 1 db tojás • 3 dkg zsemlemorzsa • 0,25 kiskanál őrölt fahéj • 0,25 kiskanál őrölt szegfűbors • 4 dl bazsalikomos paradicsomszósz • vaj a sütőedénybe • reszelt parmezán a tetejére

Elkészítés
1.
A tésztát lobogó sós vízben al dentére főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, és alaposan lecsepegtetjük.

2. A húst az apróra vágott hagymával, fokhagymával és paprikával együtt egy serpenyőbe tesszük, megsózzuk, majd barnára pirítjuk. A keletkezett zsiradékot eltávolítjuk.

3. A felvert tojást összedolgozzuk a zsemlemorzsával és a fűszerekkel, a paradicsomszósz felével együtt hozzáadjuk a húsos keverékhez, és alaposan összedolgozzuk.

4. A tésztát megtöltjük a keverékkel, és egy vékonyan kivajazott hőálló edénybe rendezzük.

5. Meglocsoljuk a maradék paradicsomszósszal, majd alufóliával letakarva, 180 °C-ra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Parmezánnal megszórva tálaljuk.

Vote it up
51
Tetszett?Szavazzon rá!
  • Betűméret AAAA
  • Nyomtatás
  • Küldés e-mailben

Népszerű cikkek: Konyha

  1. A tökéletes buggyantott tojás
  2. Kilenc konyhai hiba
  3. A grillguruk hétpecsétes titkai

További cikkek: Hasznos ismeretek

Egészség
Életmód
Konyha
Otthon
Pénzügyek

Hozzászólás

A legnépszerűbb cikkek

  • A kezdetek óta
  • A héten
  • A hónapban
  1. Ki másokon segít, önmagán is segít
  2. Szerelem, szerelem 2010
  3. Az óriási hal
  4. Daniela harca
  5. 33 titok, amelyről minden pilóta hallgat
  6. A citrom rejtett titkai
  7. Mire jó még a WD-40?
  8. Titkok, amikről a nővér mindig hallgat
  9. Állati ösztön
  10. Tizenkét tuti fogyitipp
  1. Az a nap az Everesten
  2. Közérzetjavító házi orvosságok
  3. Steve Irwin: Szilaj élet
  4. Minikvíz: Korcsolya
  5. Ne hozz virágot!
  6. Tartsa kordában étvágyát
  7. A cápa

Termékajánló

Kedvenc receptjeink

Petrezselymes vaj
Petrezselymes vaj
Reggeli, tízórai
  • Sonkás tekercs
  • Jalapeñós hamburger
  • Zabpehely mézes sült almával
  • Fokhagymás padlizsánkrém
Tovább: Reggeli, tízórai
Sajtburgerleves
Sajtburgerleves
Levesek
  • Toszkán fehérbableves
  • Kuszkuszleves
  • Salátaleves
  • Csirkebatyus leves
Tovább: Levesek
Andouille kolbász rákkal
Andouille kolbász rákkal
Főételek
  • Tavaszi tekercs szójás-gyömbéres szósszal
  • Almával és pisztáciával töltött fácán
  • Sárgabarackkal töltött mázas sonka
  • Csirkemell csirkemáj-mártásban
Tovább: Főételek
Forralt bor Paul Bocuse módra
Forralt bor Paul Bocuse módra
Italok
  • Mandarinturmix
  • Bodzaszörp bodzabogyóból
  • Csokis eszpresszókrém
  • Banános turmix
Tovább: Italok
Tejszínes rizspuding rózsalekvárral
Tejszínes rizspuding rózsalekvárral
Desszertek
  • Gyümölcsambrózia
  • Tejbegríz
  • Banán fahéjas kókuszszósszal
  • Csokis-zabpelyhes keksz
Tovább: Desszertek
  • Impresszum
  • Magunkról
  • Oldaltérkép
  • Adatvédelem
  • Felhasználási feltételek
  • Ügyfélszolgálat
  • Általános szerződési feltételek

© 2009-2013 Tarsago Magyarország Kft.