Marharagu gombával

Az ínyencek hajlamosak pfújolni a csiperkére, pedig nem kellene

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
4 evőkanál étolaj 1 kg marhahús 2 db vöröshagyma 2 kiskanál fűszerpaprika 1 gerezd fokhagyma 3 dl paradicsomszósz 1,5 liter húsalaplé 2 db kaliforniai paprika 25 dkg apró szemű csiperke 1 szem burgonya só, bors tejföl

Elkészítés
1.
Az olajat közepes lángon felhevítjük, a kockára vágott húst megpirítjuk benne, majd kivesszük és félretesszük.

2. A visszamaradt zsiradékon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, majd hozzákeverjük a fűszerpaprikát és az összezúzott fokhagymát, 1 percig főzzük, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt is.

3. Hozzáöntjük az alaplét, beletesszük a csíkokra vágott paprikát, a gombát és a nagyobb darabokra vágott krumplit, majd visszatesszük a húst, és fedő alatt puhára főzzük (kb. 1 óra). Sózzuk, borsozzuk, és egy kevés tejföllel tálaljuk.

Vote it up
54
Tetszett?Szavazzon rá!