Mi lelte a nagymamákat?

Úgy érzem, valahogy nagyon megváltoztak, legalábbis annak idején a nagyik mintha nem pörögtek volna ennyire

Kapcsolódó cikkek

A mentegetőzéseik: Nem tudok vigyázni a srácaidra, mert zumbaórám lesz.  Imádom az apádat, de nem tehetek róla, belezúgtam a szomszédasszonyba. Bocs, de én nem cuki nagyi, hanem „Cola Light és Canderel” nagyi vagyok.

A kérdéseik: Nem tudom eldönteni, milyen legyen az új profilom ezen a társkereső honlapon. Neked melyik jön be: a „Dögös Puma” vagy a „Szexi Öreglány”?  Nem tudnál kölcsönadni 500 eurót? Amióta a múlt hétvégén elutaztam Marrákesbe az akvafitnesz-oktatómmal, mínuszban van a számlám.  Láttad már a kívánságlistámat a 68. szülinapomra? Idén visszafogtam magam: egy gördeszka-roller és egy bukósisak a robogómhoz.  Nagyon zavarna, ha részt vennék egy tévés talkshow-ban? Az lesz a címe: „Hatvanéves koromban volt az első orgazmusom.”

Az ajándékaik: Tessék, neked adom ezt a blúzt, nekem túl ódivatú. Rajtad úgy nézne ki, mint valami retró cucc, de rajtam olyan, mintha eredetileg is az enyém lett volna.  Küldtem neked egy csokor virtuális rózsát, így nem kell fáradnod azzal, hogy vízbe teszed. Szép, ugye?

Az örömeik: Az eladónő testvéreknek nézett minket. Remélem, azt hitte, én vagyok a fiatalabb.  Egy ötvenes fickó mindenáron fel akart csípni a Tinderen, de azt feleltem neki: „Bocs, haver, de túl öreg vagy hozzám.”

A szemrehányásaik: Jobban oda kellene figyelned arra, hogy mit eszel. Csináld azt, amit én. Semmi tej, semmi cukor, semmi zsír, semmi hús … és persze semmi élvezet.  Nagyon szemtelenek a gyerekeid. Amióta csináltattam egy kis botoxot, már nem maminak hívnak, hanem múminak!

Vote it up
156
Tetszett?Szavazzon rá!