Mire jó még a dezodor?

Meg fog lepődni: nemcsak friss illatot ad, de megelőzheti vele a vízhólyagot, és segít felvenni a szűk nadrágot

Nyikorog az ajtó?
Szüntesse meg az irritáló hangot: kenje be a dezodorral a zsanérokat. Ha más megoldást keresne, a gyertya és a WD-40 is segít.

Kezelje a rovarcsípéseket
Enyhítheti a rovarcsípéssel járó viszketést a dezodorral, amelynek alumíniumsó-tartalma ráadásul segít a fájdalom enyhítésében és a duzzanat csillapításában is. Ha a természetes gyógymód híve, kezelje aloé verával.

Előzze meg a vízhólyagokat
Ha új cipőt vásárolt, mielőtt először felvenné, érdemes dezodorral kezelni a lábát: mossa és törülközővel szárítsa meg a lábfejét, majd kenje be fölül és oldalt is. A dezodor védőréteget képez a problémás területeken, megakadályozva a dörzsölést. Ha mégis kialakulna vízhólyag, ezt tegye vele!

Légfrissítő
Egyszerűen vegye le a dezodor sapkáját, és tegye a mellékhelyiség sarkába. Tudta, hogy a szobafikusz és pár más szobanövény valóságos légfrissítő?

Csillogó arcbőr?
Finom matt bőrre vágyik? Hogy megszüntesse a csillogást, még sminkelés előtt az ujja segítségével kenje be az arcát (a szeme alatt, az orrát és a homlokát) dezodorral.

Lábszag ellen
Talpára vigyen fel egy vékony dezodorréteget lefekvés előtt – izzadásgátló és szagtalanító hatása másnap is ki fog tartani! A kellemetlen tünet ellen zsályával is védekezhet, de jó lehet a keserűsó és a 

Szűk a nadrág?
Lábát kenje be dezodorral, hogy könnyebben csússzon bele a szűk farmer-, illetve bőrnadrágba!
 

Kedveli az efféle praktikákat? Kattintson, és megtudhatja, mire jó még például a tojáshéj, a cellux, a sampon, a vodka vagy a befőttesgumi!

Vote it up
309
Tetszett?Szavazzon rá!