Mit ne egyenek az első randin?

Tegye meg a szívességet magának és partnerének: ne rontsa el a romantikus vacsora hangulatát ezek választásával

Spagetti húsgombóccal Első randin ritkán szívogatják együtt két végéről a spagettit a párok – ha ebben a mesebeli jelenetben reménykedve mégis spagettit rendel, könnyen csak a fogát szívhatja majd a végül az ölében landoló szósz miatt.

Hamburger Az ember szájánál nagyobb hamburger – valószínűleg nem kell részletezni, miért nem tartozik a legszebb látványok közé, ahogy egy ilyennel birkózik.

Fűszeres ételek Ha úgy izzad, hogy a zsebkendő többet van a kezében, mint a villa, az egy finom jele annak, hogy a helyzet túl pikáns egy első randihoz.

Leves A kanálból kilöttyenő és a tányérba visszacsobbanó leves, állandó szörcsögés – veszélyes vállalkozás, pont, amikor a legjobb arcát kellene mutatni.

Kedvezményes fogások Ha már gyorsétterembe viszi választottját, legalább már ott ne fukarkodjon, és válassza mindenből a lehető legnagyobbat!

Bab Ha egy vacsoránál hosszabbra tervezi az este együtt töltött részét, jobb, ha kétszer is átgondolja, mielőtt babot rendel – igen, azért.

Spenót Vagy vigyen magával fogkefét, vagy mondjon le a foga közé ragadó szép, zöld spenótról.

Fokhagymás pirítós Érthető okokból a fokhagymás ételeknek is rossz végük lehet egy randin – kivéve, ha társa partner egy kis romantikus közös bűzölgésben.

Szárny és borda Ha már kérés nélkül hozzák a rendelt ételhez a nedves törlőkendőt, az csak rosszat jelenthet.

Egész rák, homár Személyes tapasztalat – nehéz valakihez romantikusan viszonyulni, miközben ő éppen puszta kézzel tép darabokra a tenger mélyéről kiragadott élőlényeket.

Vote it up
218
Tetszett?Szavazzon rá!