Négy köznapi szagtalanító

Vegyen mély levegőt, majd próbálja ki az alábbi mindennapos használati cikkeket, és megszabadul a legtöbb szagtól

Úgy gondolja, ismeri a titkot a legrémesebb szagok megszüntetéséhez? Összeszedtük a legmakacsabb bűzforrásokat a penésztől a füstig, és találtunk négy olyan hétköznapi dolgot, amely segít, hogy megtisztuljon a levegő. Az egészben a legjobb, hogy valószínűleg mindegyiket megtalálja otthon. Lásson neki a kísérletezésnek, melyik válik be önnél leginkább!

Vaníliakivonat
Régi ingatlanközvetítői trükk: csepegtessen egy-két csepp vaníliakivonatot egy villanykörtére, kapcsolja fel a villanyt, és a házat máris betölti a frissen sült sütemények ínycsiklandó illata.

Fogkrém
A fogkrémnek azok az összetevői, melyek a száj szagtalanításáért felelősek, kézre alkalmazva is működnek. Ha valami kellemetlen szagú dologba nyúlt, mossa meg a kezét fogkrémmel, és máris illatozni fog! Egyébként a fogkrém sok minden másra is jó.

Ecet
Elégette a sült húst? Netán váratlanul betoppant látogatóba egy láncdohányos nagynéni? Könnyen megszabadulhat a mindent belengő füstszagtól úgy, hogy háromnegyedig tölt egy lapos tálat ecettel, és kiteszi abba a szobába, ahol a szag a legerősebb. Ha a bűz már az egész lakást átjárta, használjon egyszerre több tálat. Kevesebb, mint egy nap elég, hogy a szag eltűnjön. A friss cigarettafüstöt is elűzheti a szobából, ha ecettel kicsit megnedvesít egy rongyot, és párszor meglengeti a levegőben.

Paradicsomlé
Ha egy műanyag doboz dohos, áporodott szagú, öntsön egy kevés paradicsomlevet egy szivacsra, és törölje ki vele a doboz belsejét. Ezután mosogassa el a dobozt és a fedelét meleg, szappanos vízben, szárítsa meg alaposan, és pár napra tegye be mindkettőt elkülönítve a mélyhűtőbe. Amikor kiveszi, a doboz újra szagtalan és használatra kész!
 

Ismerjen meg további szagtalanítási trükköket!

Vote it up
393
Tetszett?Szavazzon rá!