Nagymester kertje

Ezzel várja a vendégeket Bogdan Gałązka a német keresztes lovagok egykori malborki várában működtetett éttermében

Hozzávalók (4 személyre)
10 dkg vajas keksz 10 dkg csokoládékrém (vagy nutella) 40 dkg szezonális gyümölcs 4 dl gyümölcssorbet (tetszés szerint) levendula és ehető virág a tálaláshoz

Elkészítés
1.
A kekszet morzsává aprítjuk, majd elkeverjük a csokoládékrémmel, és 1 órára a hűtőbe tesszük. Időnként villával átkeverjük, hogy földszerű állagot kapjon – ez lesz a kert termőföldje.

2. A keveréket tányérokra kanalazzuk, elrendezzük rajta a gyümölcsöket és a virágokat, és sorbetgombócokkal a tetején tálaljuk.
 

Ismerje meg Bogdan Gałązkát és a szintén általa ajánlott sültparadicsom-levest!

Vote it up
274
Tetszett?Szavazzon rá!