Narancsos flan

Nem találunk szavakat. Garantáljuk, hogy ön sem fog, ha megkóstolja

Hozzávalók 4 személyre
4 db tojás 4 db tojássárgája 2 dkg cukor 2 db citrom lereszelt héja 5 dl narancslé 2 dl tejszín csipetnyi só

Elkészítés
1. A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra. Összekeverjük a tojást, a tojássárgáját és a cukrot, majd hozzáadjuk a citrom héját, a narancslét, a tejszínt és a sót. Az egészet összekeverjük, és kis hőálló kerámiaedényekbe öntjük.

2. Forró vizet öntünk egy tepsibe, belehelyezzük a kis edényeket, és 18 percre a sütőbe tesszük. A sütőből kivéve szobahőmérsékleten hűlni hagyjuk, majd kb. 2 órára a hűtőbe tesszük, míg teljesen ki nem hűl.

Vote it up
292
Tetszett?Szavazzon rá!