Nutella házilag

Ha vészhelyzet van, vagyis kifogytak az eredetiből, érdemes nekiállni, és saját kezűleg feltölteni a készletet

Hasonló receptek

Tudta, hogy a Nutella 1963-ban született? Persze Magyarországon akkoriban még nem ismerhettük, de amint forgalmazni kezdték, az itteni gyerekeknek is kedvencévé vált. Már-már veszélyesen sokat képesek elpusztítani belőle. Ezért sem árt, ha nekiáll, és percek alatt feltölti a stratégiai készletet.

Az alábbi receptet több blogíró is tesztelte, és elcsodálkoztak, hogy ilyen gyorsan és ilyen egyszerűen ilyen jót lehet alkotni. Egyébként akad, aki tovább is gondolta a csokis-mogyorós kenőcsöt.

Hozzávalók 4 személyre
9 dkg porcukor 10 dkg mogyoró 10 dkg étcsokoládé 7 dkg vaj 1 dl sűrített tej

Elkészítés
1. A cukrot és a ledarált mogyorót alaposan összekeverjük, és hozzáöntjük a gőz fölött megolvasztott csokoládét.

2. A vajat és a sűrített tejet a még meleg csokoládés keverékhez adjuk, és addig kevergetjük, amíg teljesen krémszerű nem lesz. Üvegbe töltjük és hűtőben tároljuk.

Vote it up
227
Tetszett?Szavazzon rá!