Nyaralás megszorításokkal

Ezekben a gazdasági válságos időkben a nyaralás legolcsóbb módja, ha az ember meghívatja magát

Kapcsolódó cikkek

Ahogy a mondás is tartja: „Akinek háza van délen, mindig lesz barátja”. A meghívás kicsikarásához nézz kétségbeesetten és jegyezd meg sóhajtozva: – Még nincs semmi tervünk a nyárra. Tekintettel az anyagi helyzetünkre, nem hiszem, hogy bárhová el tudnánk utazni az idén.

Ha elhangzik a meghívás, kezdj szabadkozni: – Nagyon kedves tőletek, de négyen vagyunk, és nem szeretnénk a terhetekre lenni.

Aztán, ha a barátok erősködnek (így legyen), gyorsan fogadd el az invitálást és add meg a pontos dátumot: – Július 19-től 29-ig megfelel nektek?

Amikor odaérkeztek, igyekezzetek megkedveltetni magatokat a háziakkal. Ne heverésszetek délelőtt 11-ig az ágyban s ne támolyogjatok elő másnaposan, főképp pedig kerüljétek az ilyesféle kérdéseket: – Hol a kávé? Croissant nincs?

Lelkesen vegyetek részt a házimunkában. Ámuldozva csodáljátok meg az házról renoválás előtt és után készült összes fotót. Segédkezzetek a főzésben, még ha szakácsművészetetek kimerül is a kukoricás tonhalsaláta készítésében.

Próbáljátok elfojtani a gyerekeitek üvöltözését és a sajátotokét is – nem kell a vendéglátókkal megosztani házaséletetek éjszakai örömeit és napközbeni súrlódásait.

Ha mindezt megteszitek, lefogadom, alig várjátok majd a hazaindulást. Tudniillik az ingyen nyaralásnak is megvan az ára.

Vote it up
399
Tetszett?Szavazzon rá!