Olívás csirkemell

Csirkehús és olívabogyó! Mi kell még az egészséges táplálkozáshoz?

Hozzávalók 4 személyre
4 db csirkemellfilé 4 db burgonya 4 db paradicsom 4 evőkanál kapribogyó 8 evőkanál fekete olajbogyó 4 evőkanál morzsolt feta sajt 8 evőkanál száraz fehérbor só, bors bazsalikomlevél a tálaláshoz

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 190°C-ra. A húson 4 vágást ejtünk, majd a méreténél 2-3-szor nagyobb sütőpapírra fektetjük.

2. A karikára vágott burgonyát a csirke köré rendezzük, majd a szintén karikára vágott paradicsomot, a kapribogyót, a felkarikázott olajbogyót és a sajtot elrendezzük a hús tetején.

3. Meglocsoljuk a borral, sózzuk, borsozzuk, majd a papír széleit felhajtva egy batyut formálunk, és a tetejét szorosan összezárjuk.

4. A batyut egy tepsibe helyezzük, és 20 percre a sütőbe tesszük, míg a csirke át nem sül, a krumpli pedig meg nem puhul. Tálalás előtt megszórjuk a bazsalikommal.

Vote it up
101
Tetszett?Szavazzon rá!