Padlizsán sörtésztában

Szólóban is arat, azonban ha kell, akkor köretként is megállja a helyét

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
2,5 dl sör 15 dkg liszt 1 csipet Cayenne bors 1 csipet só 2 db padlizsán olaj a sütéshez (lehetőleg szőlőmagolaj) 1,5 dl joghurt 0,5 db citrom leve 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés
1. Az első négy hozzávalóból sörtésztát készítünk. A vékony karikára vágott padlizsánt a tésztába mártjuk, forró olajban aranybarnára sütjük, majd konyhai papírtörlőre fektetjük.

2. A joghurtot összekeverjük a citromlével és az apróra vágott fokhagymával, majd kis tálkában a padlizsán mellé tálaljuk.

Vote it up
177
Tetszett?Szavazzon rá!