Parmezános-mustáros csirkeszárny

A kétféle kencétől valósággal szárnyra kapnak az ízek

Hasonló receptek

Hozzávalók
10 dkg vaj + a sütéshez 2 evőkanál dijoni mustár 0,25 kiskanál Cayenne-bors 5 dkg reszelt parmezán 9 dkg zsemlemorzsa 1 kiskanál római kömény só, bors 20 db csirkeszárny

Elkészítés
1. A vajat összekeverjük a mustárral és a Cayenne-borssal. Egy másik edényben összekeverjük a parmezánt a zsemlemorzsával és a köménnyel, és sózzuk, borsozzuk.

2. A sütőt előmelegítjük 200 ºC-ra. A csirkeszárnyakat először a vajas, majd a morzsás keverékbe forgatjuk, és kivajazott tepsiben 30 perc alatt készre sütjük. Melegen tálaljuk.

Vote it up
171
Tetszett?Szavazzon rá!