Petrezselymes zöldbabfőzelék

Grillmaradékhoz például istenien passzol, de persze magában sem elvetendő

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
80 dkg zöldbab 1 gerezd zúzott fokhagyma 1 db vöröshagyma 2 evőkanál liszt 3 dl tejföl 0,5 db citrom leve 1 nagy csokor frissen összevágott petrezselyem

Elkészítés
1.
A megtisztított zöldbabot annyi vízben, hogy éppen ellepje, főzni kezdjük. Amikor félig megpuhult, hozzáadjuk a fokhagymát és a nagyon apróra vágott hagymát, és puhára főzzük.

2. A lisztet elkeverjük a tejföllel, majd hozzáadjuk a babhoz, és összeforraljuk vele. Végül hozzáadjuk a citromlét, tálalás előtt pedig a petrezselymet.

Vote it up
62
Tetszett?Szavazzon rá!