Pisztáciás narancssaláta

Akár a másnaposság kezelésére is remekül megfelel, azonban más okot is találhat a fogyasztására, hiszen egészséges és finom

Hozzávalók
1 evőkanál vörösborecet 1 kiskanál mustár só, bors 3 evőkanál olívaolaj 1 fej zöldsaláta 2 vérnarancs 3 szelet ropogósra sütött bacon 1-2 retek (tetszőleges) 6 dkg pisztácia

Elkészítés
1. A borecetet összekeverjük a mustárral, a sóval és a borssal, majd hozzáöntjük az olívaolajat, és alaposan összedolgozzuk.

2. A salátaleveleket megmossuk, apróra tépkedjük, majd összekeverjük a dresszinggel.

3. Hozzáadjuk a meghámozott és gerezdekre bontott narancsot, az apróra vágott bacont és a négybe vágott retket, és alaposan összeforgatjuk. Végül megszórjuk a pisztáciával.

Vote it up
237
Tetszett?Szavazzon rá!