Ránctalanítás természetesen

Ahelyett, hogy drága krémekkel és orvosi módszerekkel küzdene a ráncok ellen, próbálja ki ezeket a trükköket

Tojásfehérje
Verjen fel néhány tojásfehérjét egy kis tálban! Masszírozza bele a bőrébe, és hagyja állni rajta annak megszáradásáig, de legalább 15 percet! Öblítse le langyos vízzel, és hagyja, hogy a természetes B- és gazdag E-vitaminok elvégezzék a varázslatos bőrfiatalító munkájukat!

Olívaolaj
A természetes olívaolaj segíthet benne, hogy bőre puha és rugalmas maradjon. Lágyan masszírozzon néhány cseppet az arcára lefekvés előtt, majd tiszta törölközővel mossa le a felesleget! Arra ébred majd, hogy bőre puha és sugárzik az egészségtől! Az olívaolaj egyébként a hajnak is jót tesz!

Masszázs
Kedvenc kíméletes bőrápolójával masszírozza át arcát gyengéd, de határozott mozdulatokkal! Koncentráljon az érintett területekre, mint például a nyak, a szemek alatti rész és a homlok! Kényeztesse magát azzal is, hogy ellátogat egy jó hírnévnek örvendő gyógyfürdőbe egy arcnyugtató masszázskezelésre, mely szintén ezekre a területekre fókuszál.

Gyümölcsök és zöldségek
A friss gyümölcsök és zöldségek tele vannak A-vitamin előanyaggal és B-vitaminokkal, és segítenek a bőr kitöltésében: hatásukra az arc olyan lesz, mintha belülről ragyogna! Kortyolgasson friss zöldséglevet. Legjobb, ha maga készíti el a saját gyümölcs-, és zöldségitalait.

Citromlé
Vágjon fel egy citromot, és masszírozza bele a levét az arca finom ráncaiba! A citrom savassága miatt a bőre világosabbnak hat majd, és ezáltal a ráncok kevésbé hangsúlyosan jelennek meg az arcon. Lélegezzen mélyet a friss citrus aromaterápiás illatából, hogy felébressze érzékeit!

Vote it up
138
Tetszett?Szavazzon rá!