Hozzávalók 4 személyre
1 db citrom • 0,8 dl majonéz • 1 evőkanál méz • 3 db zellerszár • 1 db zöld alma • 0,5 fej lila káposzta • 50 dkg csont nélküli karaj • 0,5 kiskanál só • 5 dkg kukoricadara • 1 kiskanál csípős fűszerpaprika • 2 evőkanál olaj
Elkészítés
1. A citromot félbevágjuk. Az egyik felét gerezdekre vágjuk, a másikból egy nagyobb edénybe facsarjuk a levét.
2. A majonézt összekeverjük a mézzel és a citromlével, és 2 evőkanállal félreteszünk belőle.
3. A nagyobb részhez hozzákeverjük az apróra vágott zellert, a vékony karikákra vágott almát és a lereszelt káposztát.
4. A vékony szeletekre vágott húst enyhén kiklopfoljuk, megsózzuk, majd vékonyan megkenjük a félretett majonézzel.
5. A kukoricadarát összekeverjük a fűszerpaprikával, majd beleforgatjuk a hússzeleteket, és forró olajban mindkét oldalukat aranybarnára sütjük. Az almás zellersalátával és a citromgerezdekkel tálaljuk.
Hozzászólás