Rántott karaj almás zellersalátával

Annyi egészséges hozzávalót tartalmaz, hogy akár az orvos is felírhatná receptre

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
1 db citrom 0,8 dl majonéz 1 evőkanál méz 3 db zellerszár 1 db zöld alma 0,5 fej lila káposzta 50 dkg csont nélküli karaj 0,5 kiskanál só 5 dkg kukoricadara 1 kiskanál csípős fűszerpaprika 2 evőkanál olaj

Elkészítés
1.
A citromot félbevágjuk. Az egyik felét gerezdekre vágjuk, a másikból egy nagyobb edénybe facsarjuk a levét.

2. A majonézt összekeverjük a mézzel és a citromlével, és 2 evőkanállal félreteszünk belőle.

3. A nagyobb részhez hozzákeverjük az apróra vágott zellert, a vékony karikákra vágott almát és a lereszelt káposztát.

4. A vékony szeletekre vágott húst enyhén kiklopfoljuk, megsózzuk, majd vékonyan megkenjük a félretett majonézzel.

5. A kukoricadarát összekeverjük a fűszerpaprikával, majd beleforgatjuk a hússzeleteket, és forró olajban mindkét oldalukat aranybarnára sütjük. Az almás zellersalátával és a citromgerezdekkel tálaljuk.

Vote it up
1
Tetszett?Szavazzon rá!