Rántott marhahús salátával

Minden igényt kielégít: a rántott hús népszerűségét ötvözi a saláta egészséges voltával

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
4 szelet marhahátszín só, bors liszt 2 db tojás zsemlemorzsa étolaj a sütéshez citromgerezdek

A salátához: 1 kiskanál méz 3 evőkanál citromlé 0,25 fej vörös káposzta 1 db kisebb lila hagyma 1 db sárgarépa 1 evőkanál frissen aprított kapor só, bors

Elkészítés
1.
A salátához a mézet és a citromlét összekeverjük, hozzáadjuk a vékonyra szeletelt káposztát és hagymát, a gyufaszálra vágott répát és a kaprot, majd sózzuk, borsozzuk.

2. A vékonyra klopfolt hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a lisztbe, az enyhén felvert tojásba, és végül a zsemlemorzsába.

3. Bő forró olajban oldalanként 1-1 percig sütjük, majd a salátával és citromgerezdekkel tálaljuk.

Vote it up
2
Tetszett?Szavazzon rá!