Ravioli marcipánból

Ideális születésnapi finomság: jól meg lehet tréfálni vele a gyerekeket!

Hozzávalók 4 személyre
3 dl tejszín 20 dkg étcsokoládé 30 dkg porcukor 1 üveg meggybefőtt 60 dkg mirelit málna 60 dkg marcipán

Elkészítés
1. A forró tejszínt simára keverjük a csokoládéval, hozzáadunk 5 dkg porcukrot, majd lehűtjük. A meggyet lecsepegtetjük. A málnát 10 dkg porcukorral összeturmixoljuk.

2. A marcipánt porcukorral meghintett deszkán átgyúrjuk, 2 mm vékonyra nyújtjuk, majd derelyevágóval 4x4 cm-es négyzetekre vágjuk. A lapok széleit ecsettel kissé bevizezzük.

3. Minden második négyzetre egy kiskanál csokoládét teszünk, belenyomunk egy-egy szem meggyet, majd az üres lapocskákkal letakarjuk és a széleket összenyomkodjuk.

4. A málnaszószban tálaljuk.

Vote it up
206
Tetszett?Szavazzon rá!