Ravioli zöldségekkel

Vége a vegák számkivetettségének: egyre többen belátják, hogy ezek a kaják étvágygerjesztőek, finomak és persze egészségesek

Hozzávalók 4 személyre
2 zacskó zöldséggel töltött ravioli 4 db cukkini 8 db paradicsom 6 evőkanál olívaolaj 8 evőkanál frissen aprított bazsalikom + a tetejére 30 dkg lágy sajt só, bors

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 220 °C-ra. A raviolit lobogó sós vízben puhára főzzük, a főzés befejezése előtt 3 perccel azonban hozzáadjuk a hosszában felszeletelt cukkinit, majd az egészet leszűrjük.

2. A felkarikázott paradicsom felét egy hőálló edény aljára fektetjük, meglocsoljuk 1 evőkanál olívaolajjal, és megszórjuk a bazsalikom felével.

3. Rákanalazzuk a ravioli felét, beborítjuk a sajt felével, majd rátesszük a cukkiniszeleteket, és meglocsoljuk újabb 1 kanál olajjal.

4. Újabb réteg paradicsomot rakunk rá, arra a maradék raviolit, bazsalikomot, sajtot és olajat, majd sózzuk, borsozzuk, és 10- 15 percig sütjük, míg a sajt meg nem pirul. Tálalás előtt megszórjuk friss bazsalikommal.

Vote it up
55
Tetszett?Szavazzon rá!