Ricottás-sonkás pástétom

Mivel alkoholt is tartalmaz, a gyereknek ne ezt csomagolja tízóraira! Viszont annál finomabb!

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
25 dkg ricotta 25 dkg főtt sonka 2 evőkanál fenyőmag 5 evőkanál tejszín 0,5 dl brandy só, bors barna kenyér a tálaláshoz

Elkészítés
1.
A ricottát simára keverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott sonkát, a fenyőmagot, a tejszínt és a brandyt, és sózzuk, borsozzuk.

2. Egy négyszögletes edényt kibélelünk fóliával, belekanalazzuk a masszát, a tetejét elsimítjuk, majd 3-4 órára a hűtőbe helyezzük.

3. A pástétomot a fólia segítségével egy tányérra borítjuk, és meleg kenyérre kenve tálaljuk.

Vote it up
79
Tetszett?Szavazzon rá!