• Reader's Digest
  • Ügyfélszolgálat
  • Főoldal
  • Magazin
    • Dráma, kaland
    • Szívhez szóló történetek
    • Érdekességek
    • Hírességek
    • Kétnyelvű cikkek
  • Tanácsok
    • Egészség
    • Konyhai praktikák
    • Életmód
    • Otthon
    • Pénzügyek
  • Receptek
    • Reggeli, tízórai
    • Levesek
      • Krémlevesek
    • Főételek
      • Egytálételek
      • Tészták
      • Főzelékek
      • Halételek
      • Grillezett ételek
    • Saláták
    • Desszertek
      • Torta
      • Muffin
      • Tiramisu
      • Fagylalt, jégkrém
      • Pite
      • Rétes
      • Trüffel
    • Italok
  • Szórakozás
    • Viccek
    • Idézetek
    • Gyerekszáj
    • Humoros írások
    • Karikatúrák
    • Kvízek
  • Nyereményjáték
    • Nyereményjáték szabályzata
    • Sorsolások eredményei
    • Nyerteseink
  • Webáruház
    • Könyvek
    • Nyelvtanulás
    • Zene
    • Video/DVD
    • Ajándékok
    • Kiárusítás

You are here

Főoldal » Hasznos ismeretek » Konyha » Desszertek » Rizspuding aszalt sárgabarackkal

Rizspuding aszalt sárgabarackkal

A rizspudingnak rengeteg arca van, most megismerheti az egyik legszebbet

 
  • Betűméret AAAA
  • Nyomtatás
  • Küldés e-mailben
  • Rizspuding aszalt sárgabarackkal

    Fotó: TV Paprika Magazin

Hasonló receptek

  • Florentine
  • Marcipánnal töltött Spekulatius
  • Nagy csokoládészalámi

Hozzávalók 4 személyre
7 dl sűrített tej • 8 dl tej • 8 db tojás • 2 kiskanál só • 50 dkg előfőzött rizs • 4 evőkanál cukrozott gyömbér • 34 dkg aszalt sárgabarack • kevés vaj

Elkészítés
1. Összekeverjük a sűrített tejet, a tejet, a tojást és a sót, majd belekeverjük a rizst, a gyömbért és a sárgabarackot.

2. Az egészet beleöntjük egy kivajazott párolóedénybe, és alacsony fokozaton, fedő alatt 1-2 órán át főzzük.

Vote it up
216
Tetszett?Szavazzon rá!
  • Betűméret AAAA
  • Nyomtatás
  • Küldés e-mailben

Népszerű cikkek: Konyha

  1. A tökéletes buggyantott tojás
  2. Kilenc konyhai hiba
  3. A grillguruk hétpecsétes titkai

További cikkek: Hasznos ismeretek

Egészség
Életmód
Konyha
Otthon
Pénzügyek

Hozzászólás

A legnépszerűbb cikkek

  • A kezdetek óta
  • A héten
  • A hónapban
  1. Ki másokon segít, önmagán is segít
  2. Szerelem, szerelem 2010
  3. Az óriási hal
  4. Daniela harca
  5. 33 titok, amelyről minden pilóta hallgat
  6. A citrom rejtett titkai
  7. Mire jó még a WD-40?
  8. Titkok, amikről a nővér mindig hallgat
  9. Állati ösztön
  10. Tizenkét tuti fogyitipp
  1. Az a nap az Everesten
  2. Közérzetjavító házi orvosságok
  3. Steve Irwin: Szilaj élet
  4. Minikvíz: Korcsolya
  5. Ne hozz virágot!
  6. Tartsa kordában étvágyát
  7. A cápa

Termékajánló

Kedvenc receptjeink

Melegszendvics
Műhelytitkok: melegszendvics
Reggeli, tízórai
  • Kókuszos gofri
  • Thai csirkés baguette
  • Sütőtökkrém
  • Rozmaringos focaccia
Tovább: Reggeli, tízórai
Lilahagyma-leves
Lilahagyma-leves
Levesek
  • Krémes káposztaleves
  • Currys zöldségleves
  • Szentesi tyúkgulyás
  • Gazpacho
Tovább: Levesek
Sörben főtt oldalas
Sörben főtt oldalas
Főételek
  • Korianderes-lime-os csirkefajitas
  • Sonkás karfiol
  • Vega paella
  • Olívás borjúragu
Tovább: Főételek
Mokkacsoda
Mokkacsoda
Italok
  • Lassi
  • Gyümölcsturmixok kezdőknek
  • Karácsonyi köszöntőital
  • Málnaszörp
Tovább: Italok
Lusikkaleivat
Lusikkaleivat
Desszertek
  • Sült rizspuding
  • Párolt gyümölcs csokoládéöntettel
  • Kókuszgolyó
  • Sült birsalma
Tovább: Desszertek
  • Impresszum
  • Magunkról
  • Oldaltérkép
  • Adatvédelem
  • Felhasználási feltételek
  • Ügyfélszolgálat
  • Általános szerződési feltételek

© 2009-2013 Tarsago Magyarország Kft.