Sörös kelkáposzta baconnal

Aztán óvatosan azzal a folyékony hozzávalóval, különben ki sem tudja majd mondani e remek fogás nevét

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
1 evőkanál étolaj 6 szelet bacon 1 db vöröshagyma 1 db kelkáposzta 2,5 dl világos sör 3 evőkanál citromlé 1 evőkanál balzsamecet 1 evőkanál vaj só, frissen őrölt bors

Elkészítés
1.
Az olajat közepes lángon felforrósítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott bacont és a hagymát, és a hagymát puhára pároljuk.

2. Hozzáadjuk a csíkokra vágott kelt, 10 percig fonnyasztjuk, majd hozzáöntjük a sört és 1 dl vizet, és a káposztát puhára pároljuk.

3. Ezután hozzákeverjük a citromlét, a balzsamecetet és a vajat, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Vote it up
230
Tetszett?Szavazzon rá!