Sült húsos szendvics medvehagymával

Olyan egyszerű, hogy akár „a ház ura” is elkészítheti, ha rá hárult a gyerek(ek) ellátása

Hozzávalók 4 személyre
15 dkg vesepecsenye 8 szelet kenyér 0,5 evőkanál vaj 4 evőkanál olívaolaj citrom leve 2 gerezd fokhagyma 4 evőkanál majonéz 2 marék friss medvehagyma

Elkészítés
1.
A húst vékony szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk. A kenyérszeletek egyik oldalát vajon megpirítjuk, majd félretesszük.

2. Ugyanabban a serpenyőben felhevítjük az olajat. A húst néhány perc alatt átsütjük benne, majd kivesszük és félretesszük. A citromlét a serpenyőbe öntjük.

3. A kenyerek pirított felét bedörzsöljük a fokhagymával, a másik felét meglocsoljuk a citromos olajjal, majd egy-egy kanál majonézt teszünk rá.

4. A medvehagymát a majonézre rendezzük, majd rátesszük a húst, és egy másik kenyérszelettel lefedve szendvicsként tálaljuk.

Vote it up
78
Tetszett?Szavazzon rá!