Sültparadicsom-leves kecskesajttal

Ezzel várja a vendégeket Bogdan Gałązka a német keresztes lovagok egykori várában

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
1 dl olívaolaj 1 kisebb vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 2 kg érett paradicsom 1,5 l zöldség- vagy csirkealaplé 25 dkg kukoricatortilla 10 dkg főtt vörös bab só és frissen őrölt bors csipőspaprika-krém 10 dkg kecskesajt 1/2 csokor korianderzöld

Elkészítés
1.
Az apróra vágott hagymát és a fokhagymát forró olívaolajban 1 percig pirítjuk, majd lassanként hozzáadjuk a megmosott, kicsumázott paradicsomot, és barnára sütjük.

2. Felöntjük az alaplével, 10 percig forraljuk, majd hozzáadunk 20 dkg csíkokra vágott tortillát, és botmixerrel pürésítjük.

3. Ezután hozzáadjuk a főtt babot, sózzuk, megszórjuk frissen őrölt borssal, majd ízlés szerint egy kis paprikakrémet is keverünk hozzá.

4. A levest tányérokba merjük, rámorzsoljuk a kecskesajtot, és megszórjuk a maradék tortillával, valamint a korianderrel.
 

Ismerje meg Bogdan Gałązkát és a szintén általa ajánlott nagymester kertjét!

Vote it up
200
Tetszett?Szavazzon rá!