Sütőtök chipolata kolbásszal

Kolbász és sütőtök? Furcsa párosításnak tűnhet, de bátraké a szerencse!

Hasonló receptek

A sziklához láncolt Prométheusznak a máját tépkedte mindennap egy sas, mert elvitte az embereknek a tüzet. Vajon milyen büntetést kapott az, aki a kolbászt lopta el az istenektől, hogy aztán az ember boldogan magával vigye a világ minden zugába? Bele sem merünk gondolni. Inkább kóstoljunk meg egy mennyei eredetű ételt, és merengjünk békésebb dolgokon!

Hozzávalók
olívaolaj 1 nagyobb sütőtök 1 csomag koktélkolbász vagy chipolata 10 dkg főtt gesztenye 1 kis csokor zsálya

Elkészítés
1. A sütőt előmelegítjük 190 fokra.

2. A meghámozott és felkockázott tököt, a kisebb darabokra vágott kolbászt, a feldarabolt gesztenyét és a zsályát megforgatjuk az olajban.

3. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük egy tepsibe, és addig sütjük, amíg a tök megpuhul és a kolbászkák pirosra sülnek (kb. 40 perc).

Vote it up
150
Tetszett?Szavazzon rá!