Sajtkrémes brownie

Már a látványa alapján kijelenthető: erősebb az akaraterőnél – le is győzi azon nyomban

Hasonló receptek

Hozzávalók 4 személyre
15 dkg étcsokoládé 20 dkg Rama + a formába 30 dkg barna cukor 4 db tojás 20 dkg liszt + a formába 0,25 kiskanál sütőpor 3,5 dkg kakaópor

A sajtkrémhez: 25 dkg krémsajt 7,5 dkg cukor 2 db tojás 0,5 db citrom reszelt héja

Elkészítés
1.
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A csokoládét a Ramával lassú tűzön felolvasztjuk, majd összekeverjük a cukorral és a tojással.

2. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a kakaót, alaposan elkeverjük, majd egy Ramával kikent és kilisztezett tortaformába öntjük.

3. A sajtkrémhez a krémsajtot alaposan összedolgozzuk a cukorral, a tojással és a citromhéjjal, majd egy nagyobb evőkanállal a csokis tésztára kanalazunk belőle. Egy szélesebb pengéjű késsel örvényeket keverünk bele, és 50 perc alatt készre sütjük.

Vote it up
62
Tetszett?Szavazzon rá!